Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Konak Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçenin dört bir yanında düzenlenen şenliklerle kutlanıyor. Konaklı çocuklar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ı, birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutluyor.

  • 0
  • 95
Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Konak Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı hafta boyunca ilçenin çeşitli mahallerinde kutlanmaya devam ediyor. Spor İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü iş birliğinde bu yıl da çocuklar için birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler hazırlandı. Mahallelerde düzenlenen 23 Nisan Şenliği'nin ilki Ege Mahallesi Parkı’nda gerçekleştirildi. Miniklerin bayramını kutlamaya gelen Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’nun yanı sıra şenliğe muhtarlar, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Sihirbaz ilgiyle izlendi
Çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Mutlu, onlarla birlikte İllüzyonist Bilgehan Duman’ın sihirbazlık gösterisini büyük bir ilgi ve merakla izledi. Hem vatandaşların hem çocukların uzun süre odağı olan Başkan Mutlu, hafta boyunca Konak’ın dört bir yanında parklarda çocuklar için doyasıya eğlenecekleri etkinlikler düzenlediklerini belirterek, miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Minikler, parkta özel olarak kurulan alanlarda basketbol, voleybol, badminton, ayak tenisini Spor İşleri Müdürlüğü eğitmenleri eşliğinde doyasıya oynadılar. Müziğin bir an olsun eksilmediği alanda minikler yine eğitmen eşliğinde gönüllerince dans etti.

Şenlikler hafta boyunca sürecek
Konak Belediyesi, ikram aracıyla da şenlik alanında hazır bulundu. Alanı dolduran vatandaşlara soğuk içecek ikramında bulunuldu. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen şenlikler 25 Nisan’da Gültepe Şenel Aksu Parkı, 26 Nisan’da Beştepeler Sosyal Tesisleri ve 27 Nisan’da Güzelyalı Fuat Göztepe Parkı’nda gerçekleşecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Kaçak moloza pişman eden ceza

Mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi

Başkan Duman'dan Güçlü Kadro

Elbiseciler Odası'nda sular durulmuyor

Başkanlardan Tele- Çözüm

Menderes Semaları Rengarenk Olacak

Arşiv