Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina’nın 69 yaşındaki eşi Mine Piriştina yakalandığı gırtlak kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti.

  • 0
  • 153
Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane belediye başkanı merhum Ahmet Piriştina’nın 69 yaşındaki eşi Mine Piriştina hayatını kaybetti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane belediye başkanı olarak bilinen merhum Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina için Alsancak Hocazade Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Alsancak Hocazade Cami’nde yapılan cenaze törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, eşi Öznur Tugay, Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları Aziz Kocaoğlu ve Yüksel Çakmur’un yanı sıra CHP İzmir milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, sanat ve iş camiası ile çok sayıda yurttaş katıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, merhume Mine Piriştina’nın oğlu Levent Piriştina ve kızı Zeynep Piriştina Subaşı ile aile üyelerine başsağlığı diledi.

Cenaze namazının ardından Piriştina'nın cenazesi Aşağı Narlıdere Mezarlığı’na defnedildi.

Yanda Merhum eşi Ahmet Piriştina ile...

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Aydınlık Türkiye için çalışacağız!

50 bin adet fidan dağıttı

Dezavantajlara karşı el ele

İlk nikahlarını kıydı

Foça’da çocuklar doyasıya eğlendi

1 Mayıs’ı Yeni Türkü konseriyle kutlayacak

Arşiv