Şampiyonlar kupalarını aldı

Bu sene 30’ncusunun düzenlendiği geleneksel Küçük Kulüp Tenis Turnuvası, ödül töreni ve final kokteyli ile son buldu.

  • 0
  • 599
Şampiyonlar kupalarını aldı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu sene 30’ncusunun düzenlendiği geleneksel Küçük Kulüp Tenis Turnuvası, ödül töreni ve final kokteyli ile son buldu.

Turnuvanın tek kadınlar kategorisinde Evren Soytok birinci, Zeynep Durakçay ikinci olurken, tek erkeklerde ise Eray Aktaş birinci, Serhat Kaya ise ikincilik kupasını aldı. Çift erkekler kategorisinde Hüsnü Hatipoğlu-Eray Aktaş ikilisi birinci, Osman Yücel-Saygın İşbay ikilisi ise ikinci oldu. Turnuvanın centilmen sporcuları Deniz Bizden ve İbrahim Özuysal seçildi.

Dereceye giren tenisçilere kupaları Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim üyesi Ahmet Aslaner, kulüp üyeleri Ozan Demirbaş, Korkut Akselen ile Bizimizmir Medya sahibi Gazeteci Mehmet Kurt ve turnuva başhakemi Oğuz Azkara tarafından verildi.

BİZ GÜÇLÜ BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞUYUZ
80 kuruluş yıldönümünde gelenekselleşen tenis turnuvalarının 30’ncusunu düzenlediklerini söyleyen Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, “Rekor katılımla oynanan Küçük Kulüp Tenis Turnuvası’nda emeği geçen tüm ekibimize ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Üyelerimizin ve siz sevgili tenisçilerin desteği ile göreve geldiğimiz günden bu güne, ortaya koyduğumuz sportif ve sosyal vizyonumuz ile güçlü bir sivil toplum kuruluşu olma hedefimizi yerine getirdik. Bayrağı daha da yükseklere taşımak istiyoruz.” dedi.

Fotoğraflar için

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka’ya destek

Sporda Bayraklı farkı!

Medical Point Run, çocuklar için koştu!

Maraton İzmir’de ödüller dağıtıldı

En hızlı, en zevkli, en anlamlı maraton

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

Arşiv