Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

İzmir Ticaret Odası ve Oniki firmasının işbirliğiyle, yapay zeka destekli yenilikçi bir konsept ile hayata geçirilen “E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı”, yoğun bir katılımla gerçekleşti.

  • 0
  • 1.659
Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Ticaret Odası ve Oniki firmasının işbirliğiyle, yapay zeka destekli yenilikçi bir konsept ile hayata geçirilen “E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı”, yoğun bir katılımla gerçekleşti. E-ihracat ve E-ticaret ekosisteminin paydaşlarından oluşan 600 kişinin takip ettiği konferans kapsamında, yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi. Fiziksel katılımcıların B2B masalarda, online katılımcıların ise ekranları başında katıldığı organizasyonda 7.500 ikili görüşme yapıldı.

15’İNCİSİ İZMİR’DE DÜZENLENDİ
Oniki tarafından yenilikçi bir konseptle tasarlanan E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nın on beşinci ayağı İzmir Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleştirildi. İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Kızılgüneşler ve İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Nuray Eyigele İşleyen’in ziyaret ettiği konferansta İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Mehmet Raşit Özsaruhan, 80. E-Ticaret Meslek Komitesi Üyeleri Aziz Ülkü ve Utku Can Bilgin birer sunum yaptı.

EN DOĞRU 12 KİŞİYLE BULUŞTULAR
Oniki tarafından geliştirilen yapay zeka destekli B2B matchmaking yapan hibrit event teknolojisi, İzmir’deki konferansta fiziksel katılımcıların B2B masalarda, online katılımcıların ise ekranları başında birebir iş odaklı networking yapmalarını sağladı. Bu teknolojiyle etkinliğe katılan iş insanları kendilerine ve işlerine maksimum fayda sağlayacak en doğru 12 kişiyle buluştu.

7500 İKİLİ GÖRÜŞME
Hibrit konseptte gerçekleşen etkinliği fiziksel olarak 400’ e, online olarak da 200’e yakın, toplamda 600’ün üzerinde katılımcı takip etti. Gerek fiziksel gerek çevrimiçi yapılan B2B eşleşme seansları ile dünyanın dört bir yanından katılımcılar ile 7500’ün üzerinde katma değerli iş birliği odaklı görüşme yapıldı. Katılımcılar, daha önce katıldıkları konferanslarda böyle bir deneyimi yaşamadıklarını ve sektörün bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

10 yılda 20 kat büyüyecek

TÜBİTAK Başkanından öğrencilere müjde

Intel ve BAU’dan iş birliği

Zirvede ‘Lucia’ sürprizi

Yapay zekâ hayatımızın ayrılmaz bir parçası olacak

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Arşiv