30’ncu yaşa coşkulu kutlama

İzmir’in önde gelen laboratuvarlarından Biolab, 30’uncu yılını personeliyle birlikte Gerence Wine- Egebağ’da kutladı. Gecede 15 ve 10 yılını dolduran çalışanlara plaket verildi.

  • 0
  • 1.252
30’ncu yaşa coşkulu kutlama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Alaçatı’nın gözde bağlarından Gerence Wine- Egebağ’da düzenlediği geceye 200’ü aşkın personeli ve davetliler katıldı.
Çalışma arkadaşlarına hitap eden Biolab kurucusu Tuncay Batur, firmanın büyümesine sundukları katkılardan ötürü teşekkür etti.
Batur konuşmasında, “Bu uzun yolda her bir kişi, her bir çalışan, aile ferdi çok değerli ama aileme teşekkür ederek başlamak istiyorum. Beni yetiştiren annem, babam ve dayım ve bana bu mesleği sevdiren sevgili rahmetli dayım. Hepsinin bana çok katkısı oldu, onlara çok teşekkür ediyorum. Ailem büyük fedakarlıklar yaptı. Haftanın 6 günü 10 saat çalışmak zor, bunu hep beraber başardık. Eşime, oğluma çok teşekkür ediyorum. Bu yoldaki tüm çalışma arkadaşlarım, 94’te BioLab’i kurduk ve 2010’da 250 kişilik güzel bir aile haline geldik. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerine kullandı.

Memleketinden seslendi: Varlığınız için minnettarım
Çeşme’nin Ovacık Köyü’nün kendisi için önem arzettiğini belirten Batur, “Çeşme ve bu coğrafya nazarımda birtakım özellikler barındırıyor. Burası, benim doğduğum ve büyüdüğüm yer, arkanızda gördüğünüz yer Ovacık köyüdür. Özellikle annemin ve büyüklerimizin yaşadığı bir köydür. Böyle bir coğrafyada sizleri misafir etmek ve beraber olmak benim için ayrı bir değer. Hepiniz hoşgeldiniz, katkı ve varlığınız için sonsuz minnettarım” diye konuştu.

Bugün bir aile toplantısındayız
Personellerine seslendiği konuşmaya “bugün bir aile toplantısındayız” diye başlayan Batur, alanda bulunan herkesin ne kadar önemli olduğunu ifade ederek, “Bennur bu akşam gelemedi, o benim için ayrı bir değerdir. Benim bile olmadığım dönemde bu laboratuvarın her şeyini savunan çok önemli bir değerdir. O yok ama uzun yıllar beraber çalıştığımız Filiz aramızda.
Kimsenin belki bilmediği Biolab’ın logosu nasıl oluştu? Yüksek ihtimal ailem de bunu bilmiyordur. Bu çizimleri, BioLab’in logosunu yapan Murat’tır. Çok da güzel bir logo çalışması yaptı, kendisi grafiker. Arkadaşlarımızın her birisi geçmişte birebir çalıştığımız insanlar, onun dışında dokunduğumuz insanlar da var. Bunu tek başıma başaramazdım, her birinize çok teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de Dr. İsmail Öz’e, İsmail bu mekanın sahibi, kendisi tıp doktorudur, uzun yıllar 112’de çalıştı. Emekli olduktan sonra burayı, Gerence Wine’ı kurdu ve biz bu akşam bir aile toplantısı için buradayız. Kendisine de çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Uluslararası arenada boy göstereceğiz”
Biolab’in gelecek yıllarda halihazırda firmada görev alan oğlu Hakan Batur’a emanet olacağını belirten Batur, Biolab’in yine gelecek yıllarda daha ileri bir vizyonla uluslararası arenada da boy göstereceğini belirterek şöyle konuştu: “Artık Biolab farklı bir vizyona girecek. Uluslararası arenada boy göstereceğiz. Hakan bu işe büyük bir özveri gösterecek, özellikle idari ekip benden kurtulduğu için sevindiğini görüyorum. Benim enerjimin düştüğü yerde Hakan’ın yaratacağı enerjinin yeteceğini düşünüyoruz. Bu gecenin tadını hep beraber çıkaralım, herkese iyi eğlenceler.”

Gece Biolab’da 15 ve 10 yılını dolduranların plaketleri Biolab Kurucusu Tuncay Batur ve Nur Batur tarafından dağıtıldı. DJ Çişem ve oryantal geceye renk kattı.
FOTOĞRAFLARA GİDİNİZ...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Biz varsak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek var olacak

Kupayı Arkas Sailing Team Kaldırdı

EÇEV'den Tılsımlı Bir Gece

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi