Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış

UR 2440. Bölge Kulüplerinden Agora Rotary’de bayrak el değiştirdi ve 2023- 2024 dönem Başkanı Gizem Ersoy, törenle başkanlık görevini 2024-2025 dönem başkanı Gülben Çalış’a devretti.

  • 0
  • 2.953
Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

R 2440. Bölge Kulüplerinden Agora Rotary’de bayrak el değiştirdi ve 2023- 2024 dönem Başkanı Gizem Ersoy, törenle başkanlık görevini 2024-2025 dönem başkanı Gülben Çalış’a devretti. Küçük Kulüp Alliance Restaurant’da düzenlenen devir teslim töreninde 2024-2025 dönem guvernör yardımcısı Mahir Çam’da kulüp üyelerini yalnız bırakmadı.

Kulübün 900. dönemin 25. toplantısını açan 2023- 2024 dönem Başkanı Gizem Ersoy, yaptığı duygulu konuşmanın ardından döneminde kendisine büyük destek veren yönetim kurulu üyelerine ve komitelerde yer alan arkadaşlarına teşekkür armağanları verdi.
Başkanlık madalyonunu devralan Gülben Çalış, değerli bir lider olan arkadaşı Gizem’den kulüp başkanlığını devralmanın onurunu yaşadığını söyledi.
Onun liderliğinde harika bir dönem geçirdiklerini ve onun bıraktığı mirası daha ileriye taşıyacağının sözünü veren Çalış, “Rotary'nin büyülü dünyasında yeni bir sayfa açarken, bu güzel topluluğun bir parçası olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyorum. Bana ilk geldiğim günden beri kucak açtığınız, dostluğunuzu koşulsuz sunduğunuz ve hayatımı zenginleştirdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İçine doğduğumuz imkanların, çevremizin ve bilgimizin topluma hizmet için kullanılması ve benim için çok önemli olan alma-verme dengesini topluluk halinde gerçekleştirebilme fırsatını birlikte yarattığımız için sizlere çok minnettarım.
Dönemimizin sloganı "Rotary Sihri" bizlere, Rotary'nin sadece bir kulüp olmadığını, aynı zamanda insanların hayatlarına dokunan, umut ve değişim yaratan bir sihir olduğunu hatırlatıyor. Bu sihrin, her birimizin kalplerinde saklı olan iyilik ve hizmet aşkıyla besleneceğine ve küçük adımlarımızın büyük değişimlere yol açacağına inanıyorum. Bunu gerçekleştirebilmek için her birinizin fikirlerine, katkılarına ve desteğine ihtiyacım olacak. Yanımda olduğunuz ve olacağınız için hepinize teşekkür ederim” dedi ve Gizem Ersoy’a hazırlattığı özel tabloyu armağan etti.

Pasta kesiminin ardından gece müzik ve eğlence eşliğinde yemekle sürdü.
Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

30’ncu yaşa coşkulu kutlama

Kupayı Arkas Sailing Team Kaldırdı

EÇEV'den Tılsımlı Bir Gece

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi