Arkeolojinin duayeni alkışlarla emekliliğe uğurlandı

  • 0
  • 861
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Altan Çilingiroğlu düzenlenen törenle emeklilik yaşamına uğurlandı. Tören, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü, EÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Prof. Dr. Bülent Özkan, EÜ Önceki Rektörlerinden Prof. Dr. Refet Saygılı, EÜ Tıp Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa Durmaz, çok sayıda öğretim üyesi, öğrenci ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.
Törende duygu dolu anlar yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Prof. Dr. Çilingiroğlu, “Yöneticilik yaptığım uzun yıllar boyunca fakültenin gelişmesi için çaba harcadım. Bundan sonra edebiyat fakültesinin başarısının devam edeceğine olan inancım tam. Arkadaşlarımın son derece başarılı öğrenciler yetiştirmeye devam edeceğinden eminim. Ancak zamanımın çoğunu birlikte geçirdiğim dostlarımdan ve odamdan ayrılıyor olmak bana hüzün veriyor” diye konuştu.
Törene katılan EÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü, Prof. Dr. Altan Çilingiroğlu’na hizmetleri için teşekkür ederek, sonraki hayatında mutluluklar diledi.
Törenin sonunda EÜ Edebiyat Fakültesi Dekanlığı adına Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Mutluer ve Prof. Dr. Dilek Direnç, Prof. Dr. Altan Çilingiroğlu’na plaket ve çiçek takdim etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dünya Anatomi Günü kutlanacak

Sosyal ağların lider savunucuları analiz edilecek

Ezber Bozan projeye ödül

Meme Kanseri Farkındalık Buluşmaları’ büyük ilgi gördü

Minikler Zeytinin Yağa Dönüşme Serüvenine Tanıklık Ettiler

Ruh Sağlığına Öncelik Verme Zamanı