Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü

Vitello Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Emre Başterzi ile Reve Home & Decoration Firması’nın kurucusu Duygu Yeni İzmir Kaya Thermal Convention Otel’de düzenlenen görkemli bir düğünle yaşamlarını birleştirdi.

  • 0
  • 2.730
Başterzi ve Yeni ailelerinin mutlu günü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Vitello Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Emre Başterzi ile Reve Home & Decoration kurucusu Duygu Yeni, İzmir Kaya Thermal Convention Otel’de düzenlenen görkemli bir düğünle mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

Düğüne; iş, siyaset, cemiyet ve sanat hayatından 600'ün üzerinde davetli katıldı. Davetliler arasında Gaziemir Belediye Başkanı Ünal Işık, Soke Belediye Bbaşkanı Mustafa İberya Arıkan, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal dikkat çeken konuklar arasında yer alırken, çiftin nikahını Kemalpaşa Başkanı Mehmet Türkmen kıydı.
Düğünün organizasyonu ve dekorasyonu, çiftin isteği doğrultusunda beyaz ve pastel tonlarla Mon Jardin tarafından gerçekleştirildi. Duygu Yeni gelinliğini Berta’dan, Emre Başterzi ise damatlığını Vakko’dan tercih etti. Düğün sırasında Enbe Orkestrası 50 kişilik dev kadrosuyla konuklara eğlenceli saatler yaşattı. Düğün sonrası düzenlenen after partide ise Berkay sahne aldı. Konuklar düğün sonrası genç çifti balayı için Bali Adası’na uğurladı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

30’ncu yaşa coşkulu kutlama

Kupayı Arkas Sailing Team Kaldırdı

EÇEV'den Tılsımlı Bir Gece

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi