Despina Vandi geliyor

Ünlü Yunanlı Şarkıcı Despina Vandi Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi’nin düzenlediği “Büyük Eğitime Destek Konseri” için 17 Temmuz Perşembe günü 20.30’da Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak. TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu’nun açılışını yapacağı gecenin sunuculuğunu ise Berna Laçin üstlenecek.

  • 0
  • 1.993
Despina Vandi geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ünlü Yunanlı Şarkıcı Despina Vandi Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi’nin düzenlediği “Büyük Eğitime Destek Konseri” için 17 Temmuz Perşembe günü Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Türk Eğitim Vakfı İzmir Şubesi, Despina Vandi konseri nedeniyle Park Inn by Radisson İzmir’de bir basın toplantısı düzenledi. TEV İzmir Şube Başkanı Gülnur Soybayraktar, TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Berkay Eskinazi, TEV İzmir Şube Yürütme Kurulu üyelerinin ve TEV destekçilerinin katılımıyla gerçekleşti. TEV İzmir Şubesi yetkilileri, hem 17 Temmuz Perşembe akşamı Çeşme Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek ve açılışını TEV Gönüllüleri Eğitime Destek Korosu’nun yapacağı, Yunanistan ve dünya çapında birçok hit şarkıya imza atan Despina Vandi konseriyle hem de şubenin yıl boyunca gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili bilgileri aktardılar.

TEV İzmir Şubesi Başkanı Gülnur Soybayraktar, gelenekselleşen destek konserinin sanat ve eğitimi bir araya getirdiğinin altını çizerken, “Bugüne kadar birbirinden değerli birçok sanatçıyı konuk ettiğimiz sahnemizde bu yıl ünlü sanatçı Despina Vandi’yi ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sanatı ülke sınırlarını aşan kıymetli Yunan sanatçı Despina Vandi, en sevilen özgün parçalarını seslendirerek özel bir geceye imza atacak. Konserimiz değerli Berna Laçin’in sunumu ile hayata geçecek. Bu güzel etkinlikte birbirinden kıymetli bu iki ismi destekçilerimiz ile bir araya getirmekten mutluluk duyuyoruz. İzmirimizin yüce gönüllü insanlarıyla daha çok gencimizin hayatına dokunacağımıza, onların geleceğine ışık tutacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi.

TEV İzmir Şubesi Yürütme Kurulu Onursal Başkanı Berkay Eskinazi ise “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz konserlerimiz ile binlerce öğrencinin hayatlarına dokunduk. TEV İzmir Şubemiz ile bir gelenek haline getirdiğimiz ve bugüne kadar çok kıymetli sanatçıları ağırladığımız konserlerimize, bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Gönüllülerimizinden ve destekçilerimizden güç alarak hayata geçirdiğimiz bu konserler eğitimde fırsat eşitliği sağlama yolculuğumuzda yolumuzu aydınlatıyor. Bu yıl değerli sanatçı Despina Vandi’yi ağırlayacağımız konserimiz ile İzmirimize müzik dolu bir gece armağan ederken, gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmelerine bir adım daha yaklaşmalarına yardımcı olacağız’’ dedi.

TEV İzmir Şubesi’nin bu yıl sekizincisini düzenlediği ve artık gelenekselleşen konser, Çeşme Belediyesi, Boyalık Beach Otel, Ilıca Otel, Kestelinn, Park Inn Otel ve Ertürk Lines’ın destekleriyle düzenleniyor. İzmir’in önde gelen firmaları ve iş insanları da konsere bağışlarıyla katkı sağlayarak gençlerin eğitim yolculuklarına umut oluyor. Aydınlık geleceğimizin mimarı olan gençlerin eğitim yolculuklarına ışık tutmak amacıyla düzenlenen konserin tüm geliri, Türk Eğitim Vakfı’nın ülke çapındaki çalışmalarına aktarılacak. Gençlerimizin geleceğine umut olmak ve eğitimlerini tamamlamalarına destek vermek amacıyla düzenlenen konserin biletleri Bubilet’te ve Biletix’te!
Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) faaliyet alanları ve bağış fonları ile ilgili detaylı bilgiye www.tev.org.tr web sayfası üzerinden ulaşılabilir.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Fuarda Ceylan Ertem ve Hayko Cepkin şarkıları

“İzmir Aşkına Sokağın Kadınları” adlı müzikal sahnelendi

Çim Konserleri'nde Mahsun Kırmızıgül sahne aldı

Çim Konserleri’nde “Motive” rüzgarı

Bayülgen ile Robot Sophia İzmirliler ile bir araya geldi

Hande Yener Çim Konserleri’nde