Doğan Turhan Kupaları Sahiplerini Buldu

Küçük Kulüp’ün İstanbul Ekspres’in ana sponsorluğunda, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin basın sponsorluğunda gerçekleşen Doğan Turhan – TSYD İzmir Tenis Turnuvası, final maçlarının ardından sonuçlandı.

  • 0
  • 1.182
Doğan Turhan Kupaları Sahiplerini Buldu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Küçük Kulüp’ün İstanbul Ekspres’in ana sponsorluğunda, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin basın sponsorluğunda gerçekleşen Doğan Turhan – TSYD İzmir Tenis Turnuvası, final maçlarının ardından sonuçlandı.

Küçük Kulüp tarafından 31’incisi gerçekleşen ve İstanbul Ekspres’in kurucusu Doğan Turhan adına düzenlenen turnuvada 10 gün boyunca raketler İzmir’in en iyisi olmak için mücadele verdi.

Tek erkekler kategorisinde Ege Avcı, Baran Bayoğlu’nu yenerek birincilik kupasını kaldırırken, tek bayanlar kategorisinde Özge Kaçak birinciliğe, Evren Soytok ikinciliğe hak kazandı. Çift Erkekler kategorisinde oldukça çekişmeli anlara sahne olan Hüsnü Hatipoğlu-Erhan Aktaş, Serhat Kaya - Eymen Beytaş maçının galibi Kaya - Beytaş ikilisi oldu. Turnuvanın centilmen sporcuları ise Banu Abacı ve Erkan Erkangil seçildi.

Dereceye giren tenisçilere ödüllerini İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, Figen Turhan, Gülruh Turhan, Cenap Öztezel, TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Abdullah Çelebi, Küçük Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, Yönetim Kurulu Üyeleri Arda Yağcı, Ahmet Aslaner, Selçuk Özer ile Yiğit Temizocak ve Oğuz Azkara’nın elinden aldılar.

Her geçen sene turnuvaların daha heyecanlı ve iddialı bir organizasyona dönüştüğünü görmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik: “Önemli olan kazanmak değil sportmence yarışmak. Çok keyifli bir turnuva dönemi geçirdik. Bu sene turnuvamızı İstanbul Ekspres’in ve TSYD İzmir Şubesi katkılarıyla değerli büyüğümüz rahmetli Doğan Turhan onuruna oynadık. Bir kere daha kendisini rahmetle anıyor ve Turhan ailesi’ne turnuvamıza desteklerinden teşekkür ediyorum.” dedi ve Engin Turhan ve Asbaşkan Abdullah Çelebi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı ve merhum Doğan Turhan’ın oğlu Engin Turhan 55 yıldan bu yana tenis geçmişine sahip bir aile olduklarını vurguladığı konuşmasında Küçük Kulüp ve TSYD İzmir Şubesi ile oldukça başarılı bir organizasyonu geride bıraktık. Bu turnuvayı geleneksel hale getirmeyi istiyoruz. Tüm turnuva katılımcılarını ayrı ayrı tebrik ediyorum.” dedi.

TSYD İzmir Şubesi olarak bu anlamlı turnuvanın bir tarafı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Abdullah Çelebi, " Başta Küçük Kulüp Derneği Başkanı Emre Sarıgedik, İstanbul Ekspres Yönetim Kurulu Başkanı Engin Turhan, sporcularımız, hakemlerimiz, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu güzel turnuvanın gelecek dönemde geleneksel hale getirilerek daha geniş kitlelere yayılması için aynı şekilde hizmet vermeye hazırız.” dedi.
Turnuva ödül törenini Turhan ailesinin yakın dostu, duayen gazeteci, televizyoncu Korcan Karar sundu. Final gecesi düzenlenen kokteyl ile son buldu.
Fotoğraflara Gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

9 Eylül coşkusu Aerobik Cimnastik Şenliği ile başladı

İzmir’in kızları Türkiye şampiyonu

İzmir Cup’a 93’üncü İEF’te muhteşem final

Güneydoğu Avrupa Oryantiring Şampiyonası Sona Erdi

Zafer Turnuvası Plaj Voleybolu'nda hem eğlendi hem yarıştılar

Gaziemir’in amazonları yeniden Süper Lig’de