Hatay lezzetleri Swiss'de

Swissôtel Büyük Efes, her ay ülkemizin farklı bir şehrini mutfağıyla ağırladığı “Yöresel Lezzetler Rotası”nın konuğu bu ay Hatay oldu.

  • 0
  • 2.506
Hatay lezzetleri Swiss'de
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Café Swiss, 11 Şubat'a kadar her gün 12:00 - 15:00 saatleri arasında düzenlenen açık büfede, Hatay mutfağının zengin lezzetlerini keşfetmek isteyen misafirlerini ağırlıyor. Hatay'ın içli köfte, tepsi kebabı, lahmacun, eşki aşı çorbası, yoğurt aşı çorbası, dana incik haşlama, kuzu tandırı, künefesi beğeni kazanıyor. Swissôtel Büyük Efes Genel Müdürü Rıza Elibol, Müdür yardımcısı Pamela Tito, Pazarlama Müdürü Begüm Tanur ve ekibi kusursuz bir hizmet için yoğun çaba harcıyor.

Bu özel haftada, konuk şefler Naciye Aksoy ve Nagihan Dönmez’in özel sunumları ve Hatay Kadın Kooperatifi'nin satışta olan el yapımı yerel ürünleri lezzet tutkunlarını bekliyor.
Swissôtel Büyük Efes, yerel kadın girişimcilerine destek sağlamak ve Hatay bölgesindeki sosyal kalkınmaya katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Hatay Haftası'da kooperatifin ürünlerinin satışından elde edilen gelirin tamamını Hatay Vakıfköy Kadın Kooperatifi'ne aktaracak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

MasterChef Şampiyonu Swiss'te

Izmir’de Antakya esintisi

Ramazan sofralarının güzeli Swissôtel Büyük Efes’te...

Denizkent Kafe’de glutensiz menü

Urla Mantısı (Kulaklı Mantı)

Fuarın da En Gözde’si

Arşiv