Şiir gibi 80’ler 90’lar

Mövenpick Hotel İzmir çalışanları ‘Back to 80’s 90’s Party’ ile “Yaza Merhaba” dedi.

  • 0
  • 2.362
Şiir gibi 80’ler 90’lar
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Mövenpick Hotel İzmir çalışanları ‘Back to 80’s 90’s Party’ ile “Yaza Merhaba” dedi.
Başarılı bir çalışma sürecini bırakan otel personeli düzenlenen 80’ler ve 90’lar temalı nostaljik geceye, o yıllara ait kıyafet, saç, makyaj ve aksesuarlarıyla katıldı. DJ Mutluay İzbudak ise renkli ve komik görüntülerin oluştuğu ve kahkahaların havada uçuştuğu geceye dönemin en popüler şarkılarından oluşan repertuvarıyla dans ve eğlence dolu dakikalar yaşattı.


Gediz Başyan, Melik Kızılcan, Emel Fener, Tuğba Özbay, İpek Aydın, Gökhan Ergül, Duygu Nas, Abdurrahman Yeşer, Berkay Baran, Fulya Baran, Emine Telim, Emine Koyuncu
Özel gecede çalışma arkadaşlarını yalnız bırakmayan Otel Genel Müdür Melik Kızılcan, “Bunca yıllık meslek hayatım boyunca pek çok büyük otelde çalıştım. Burası kadar işine ve birbirine bağlı, özveriyle, uyumla çalışan personel görmedim. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Gizem Tunalı, Hakan Yazar, Hüseyin Kaya, Yıldıray Özbay, Murat Yıldız, Batuhan Avcı, Müşerref Duran, İlhan Yuluğ, İrem Merve Genç
Çalışanların oluşturduğu jüri, gecenin en iyi kostüm giyenleri ve en iyi dans edenleri seçti. En iyi kostüm giyenlerde Emine Telim ve Abdurrahman Yeşer’i seçerken, en iyi dans edenler de Filiz Akkuş ile Ömer Yenil oldu.
Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

30’ncu yaşa coşkulu kutlama

Kupayı Arkas Sailing Team Kaldırdı

EÇEV'den Tılsımlı Bir Gece

Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi