Turizm sektörüne taze kan

  • 0
  • 1.244
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu mezunlarını çalışma yaşamına törenle uğurladı. Turizm Rehberliği, Turizm Animasyon, Konaklama İşletmeciliği ve Seyahat İşletmeciliği bölümlerinin mezun olmaya hak kazanan öğrencileri büyük bir coşkuyla mezuniyetlerinin keyfini çıkardılar.

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ın tebrik mesajıyla başlayan törende konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü, mezun olan tüm öğrencilere çalışma hayatlarında başarılar dilediğini ve Türkiye’nin tanıtımda önemli bir yeri olan turizmin yeni nesillerle gelişeceğini söyledi.
Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Adnan Türksoy ise öğrencilerden iş yaşamında da eğitime ve gelişime açık olmalarını öğütledi.
Yüksekokul birincisi Konaklama İşletmeciliği Bölümü’nden çıktı. Yüksekokul birincisi Esin Özkaya, plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü’nün elinden aldı. Turizm Rehberliği Bölümü birincisi Cansu ÖZER, Seyahat İşletmeciliği Bölümü birincisi Aysu ALMAZ ve Turizm Animasyon Bölümü birincisi Ozan YELE ödüllerini aldıktan sonra Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin kep atmasının ardından tören son buldu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Dünya Anatomi Günü kutlanacak

Sosyal ağların lider savunucuları analiz edilecek

Ezber Bozan projeye ödül

Meme Kanseri Farkındalık Buluşmaları’ büyük ilgi gördü

Minikler Zeytinin Yağa Dönüşme Serüvenine Tanıklık Ettiler

Ruh Sağlığına Öncelik Verme Zamanı