Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet

Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar, Lüksemburg Büyük Dukalığı Ankara Büyükelçisi Georges Faber ve Eşi Onuruna Davet Verdi.

  • 0
  • 1.901
Yaşar’dan Büyükelçi ve eşi onuruna davet
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar, Lüksemburg Büyük Dukalığı Ankara Büyükelçisi Georges Faber ve eşi Barbara Faber-Mohr onuruna bir davet verdi. Çeşme Altın Yunus’ta düzenlenen resepsiyona Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, diplomatik misyon temsilcileri ile İstanbul ve İzmir iş dünyasından ve basından çok sayıda davetli katıldı.

Davetin onur konuğu olan Lüksemburg Büyük Dukalığı Ankara Büyükelçisi Georges Faber, yeniden Türkiye’de ve İzmir’de olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek başladığı konuşmasında şunları söyledi: “Feyhan Yaşar, on yılı aşkın süredir Lüksemburg Büyük Dukalığı’nın Ege Bölgesi ve İzmir Fahri Konsolosluğu görevini başarıyla sürdürüyor. 2022 yılında kendisine, Türkiye ile Lüksemburg arasındaki ilişkilerin desteklenmesine ve bağların güçlendirilmesine yönelik olarak gerçekleştirdiği bu başarılı çalışmalar dolayısıyla Lüksemburg Büyük Dukalığı tarafından “Order of the Oak Crown-Meşe Tacı Nişanı” verildi. Yeni dönemde birlikte iki ülke arasındaki ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkilerin gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte çok daha iyisini başaracağımıza olan inancımızla Feyhan Yaşar’ın gelecek 5 yıl da Lüksemburg’un İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosluğu görevini sürdüreceğini sizlerle paylaşmak isterim.”

Davete ev sahipliği yapan Lüksemburg İzmir ve Ege Bölgesi Fahri Konsolosu Feyhan Yaşar: “2016-2020 yılları arasında birlikte çok değerli çalışmalar yaptığımız Lüksemburg Büyük Dukalığı Ankara Büyükelçisi Ekselansları Georges Faber’in 2023 yılında ikinci kez aynı göreve atanmasından ve Türkiye ve Lüksemburg arasındaki ilişkilerin her alanda geliştirilmesi için yeniden birlikte çalışıyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Ege Bölgesi ve Eskişehir’i temsil eden Lüksemburg Fahri Konsolosluğu’nu üstlendiğim 2013 yılından bu yana Türkiye’de ve İzmir’de iki ülke arasındaki ekonomik, ticari ve kültürel ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızla ilişkilerin güçlendiğini görmekten memnuniyet duyuyorum. Pek çok sektörde var olan potansiyelin değerlendirilerek doğrudan yatırımlar ile iş birliğinin artacağına, ekonomik ilişkiler ile birlikte kültürel ilişkilerin de daha fazla gelişmesini sağlayacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Etkinlik fotoğraflarına gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

30’ncu yaşa coşkulu kutlama

Kupayı Arkas Sailing Team Kaldırdı

EÇEV'den Tılsımlı Bir Gece

Fransa Ulusal Bayramı'na Arkas Mattheys Köşkü'nde kutlama

Seden ile Yağız evlendi

Agora Rotary'de yeni Başkan Gülben Çalış