Yüzün Yüzleri 2, Konak Metro'da

Uluslararası Sanatçılar Birliği’nin (USB) düzenlediği “Yüzün Yüzleri 2” adlı Disiplinler Arası sergi Konak Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.

  • 0
  • 1.189
Yüzün Yüzleri 2, Konak Metro'da
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Uluslararası Sanatçılar Birliği’nin (USB) düzenlediği “Yüzün Yüzleri 2” adlı Disiplinler Arası sergi Konak Metro Sanat Galerisi’nde açıldı.
Sanatın gücünü kullanarak farklı disiplinlerden sanatçıları bir araya getirerek , insanların çeşitliliğini, deneyimlerini ve duygularını keşfetme amacı taşıyan sergi açılışı sergide eserleri yer alan sanatçıların yanı sıra çok sayıda sanatçı ve sanatsever katıldı.
‘Yüzün Yüzleri 2 ’ sergisi, sanatın farklı ifade biçimlerini bir araya getirerek izleyicilere zengin bir deneyim sunmayı hedeflediğini belirten USB Yönetim Kurulu Başkanı Levent Tanyer, “Sergi; resim, heykel, fotoğraf, enstalasyon, video sanatı ve performans sanatı gibi çeşitli disiplinlerden eserleri içermektedir. Her bir eser, sanatçının bakış açısını ve ifade biçimini yansıtarak, insan yüzünün derinliklerine ve çeşitliliğine odaklanmaktadır.

‘Yüzün Yüzleri 2 ’ sergisi, sanatın farklı yüzlerinin tarihsel, kültürel ve sosyal açılardan zenginliğini keşfetmeyi amaçlamaktadır. Sergide yer alan eserler, farklı coğrafyalardan, kültürlerden ve yaşam deneyimlerinden ilham alarak izleyicilere derin bir düşünce ve duygusal deneyim sunmaktadır. Serginin temel amacı; sanatın evrensel bir ifade biçimi olduğunu vurgulayarak, insanlığın ortak noktalarını ve farklılıklarını anlamamıza katkıda bulunmaktır.

Sergi; sanatçıların yaratıcı vizyonlarını paylaşmalarını ve izleyicilerle etkileşim kurmalarını teşvik etmektedir. Sanatseverlere sanatın gücüyle duygusal bir bağ kurma ve kendi deneyimlerini serginin içerisinde keşfetme fırsatı sunmaktadır. Ayrıca, sergi çerçevesinde düzenlenecek sanatçı söyleyişileri gibi etkinlikler aracılığıyla izleyicilerin sanatla etkileşimini artırmayı hedeflemektedir” dedi.
‘Yüzün Yüzleri 2’ sergisi, sanatın gücünü kullanarak insanları bir araya getirecek ve farklı bakış açılarını keşfetme imkanı sağlayacak bir platform sunmaktadır. Sergi, sanatın evrensel dilini kullanarak insanlığın ortak deneyimlerini anlatmayı ve sanatın insanları birleştirici gücünü vurgulamayı hedeflemektedir.

Sergi 28 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.
Fotoğraflara gidiniz...

Fotoğraf Galerisi
YORUM YAZ
Diğer Haberler

imece kitap günleri sona erdi

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu yeni sezona perdelerini açtı

Attila İlhan 19. ölüm yıldönümünde anıldı

İzBBŞT ile çocuklar tiyatroya doyacak

Çizdo’nun Maceraları 2” yayımlandı

Can Dostlar İçin Kitap Günleri