Caz festivalini Tımo Vollbrecht Fly Magıc kapattı

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediği 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’ni Timo Vollbrecht (saksafon), Elias Stemeseder (piyano & synth), Bernhard Meyer (bas) ve Sebastian Merk’den (davul) oluşan Fly Magic kapattı.

  • 0
  • 419
Caz festivalini Tımo Vollbrecht Fly Magıc kapattı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlediği 26. İzmir Avrupa Caz Festivali’ni Timo Vollbrecht (saksafon), Elias Stemeseder (piyano & synth), Bernhard Meyer (bas) ve Sebastian Merk’den (davul) oluşan Fly Magic kapattı. 19 Mart 2019 akşamı AASSM Küçük Salonda Goethe Enstitüsü İzmir işbirliği ile yapılan konser salonu tamamen dolduran dinleyicilere farklı bir müzik gecesi yaşattı.

Kolektif müzikal hikâyeleri, farklı müzikal stillerin ve kültürel çeşitliliğin patlayıcı kesişiminde ortaya çıkan dört muhteşem doğaçlama sanatçısından oluşan Fly Magic, dünyanın farklı yerlerinde turnedeyken tanıştıkları 10 kişiyle olan karşılaşmalarının hikâyesini anlatan yeni albümleri Faces in Places’dan bölümler sundu. Seslendirdikleri parçaların öykülerini eğlenceli bir dille anlatan Timo Vollbtecht, basçı Bernhard Meyer ve davulcu Sebastian Merk’in doğum günü olduğunu söyleyince bütün salon iki sanatçı için alkışlar eşliğinde “İyi ki Doğdun” şarkısını söyledi. Hayli neşeli ve coşkulu geçen konser sonrasında Fly Magic hayranları için son albümlerini imzaladı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv