Ege’de “Kolaj Sergisi” sanatseverlerle buluştu

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrencilerin yaratıcılığını ortaya çıkarması ve bu alanlarda kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla “Yeni Yıl Kolaj Sergisi” açıldı.

  • 0
  • 508
Ege’de “Kolaj Sergisi” sanatseverlerle buluştu
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrencilerin yaratıcılığını ortaya çıkarması ve bu alanlarda kendilerini ifade edebilmeleri amacıyla  “Yeni Yıl Kolaj Sergisi” açıldı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğrenciler tarafından hazırlanan “Yeni Yıl Kolaj Sergisi” sanatseverlerle buluştu. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü İletişim Bilimleri Anabilim Dalı Doç. Dr. Burcu Balcı, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi  Yrd. Doç. Dr. Onur Orkan Akşit ve Radyo ve Televizyon Anabilim Dalı Doktor Öğretim Üyesi Dr. Aslı Favaro tarafından düzenlenen sergide öğrencilerin notlarına göre belirlenen kolajlar yer aldı. Hazırlanma sürecinde tematik, teknik ve stil olarak öğrencilerin serbest olduğunu söyleyen Doç. Dr. Burcu Balcı, “Son derece yaratıcı, zenginleştirici, öğrencilerin kendilerini ifade etmelerini sağlayıcı bir etkinlik oldu” dedi.

“Yaratıcılık potansiyellerini ortaya çıkartıyor”
Kolajların neler anlattığını dile getiren Doç. Dr. Balcı konuşmasını şöyle tamamladı: “Aslında öğrencilerin dünyalarının ne kadar renkli, çeşitli ne kadar farklı olduğunu anlatıyor ve içlerinde gizli kalmış yaratıcılık potansiyellerini ortaya çıkartıyor. Kendilerini keşfetmelerini anlatıyor.”
 “Yeni Yıl Kolaj Sergisi” İletişim Fakültesi Fuaye Alanı’nda 11 Ocak tarihine kadar devam edecek.
Hülya Ceylan-Şebnem Yavuz İZMİR(Ege Ajans) 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmirliler için çizecekler

Cumhuriyet Çocuklarından 23 Nisan Konseri

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

Arşiv