20. YILINDA REKOR BAŞARI

  • 0
  • 1.002
Yazı Boyutu:

Deniz Koleji 8. sınıf öğrencileri 470,83 OYP puan ortalaması ve 100 soruda 92,7 net ortalaması ile 2012 yılı seviye belirleme sınavında İzmir’de kırılması güç bir rekora imza attılar.
Okul kurucu temsilcisi Deniz Bridge “Eğitimde yirminci yılımızı tamamladığımız 2012 yılında akademik alanda böyle bir başarı elde etmek çok gurur verici. Yıllardır süregelen başarı geleneğimizi farklı boyuta taşıdık, bundan sonra da bu başarının altına inmeye hiç niyetimiz yok. Hedefimiz her alanda olduğu gibi akademik alanda da Türkiye’de lider olmak. Öğrencilerimizi tebrik ederim” dedi.
Okul kurucusu Dr. Berna Bridge ise “Çocuklarımızı hırs içerisinde değil sevgi ve şefkat içinde bu başarılı noktalara getirdik. Öğrencilerimizin SBS başarısı zirvede.  Her şeyden önce insani değerlere sahip çıkmaları gerektiğini öğrettik. Bir eğitimci, öğretmen, kurucu olarak özel okulların ticari bir tutum içinde olmamaları, idealist bir çizgide olmaları gerektiğine inanıyorum, tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi kutluyorum ” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Afetlerde ve olağanüstü durumlarda kesintisiz haberleşme imkânı

Bir kereden bir şey olmaz demeyin

Dünyadaki en etkili bilim insanları listesine girdiler

Dünya Anatomi Günü kutlanacak

Sosyal ağların lider savunucuları analiz edilecek

Ezber Bozan projeye ödül