EÜ Fen Fakültesi’nden coşkulu mezuniyet

  • 0
  • 2.337
Yazı Boyutu:

Ege Üniversitesi Fen Fakültesi 48. dönem mezunlarını, Ege Üniversitesi Büyük Spor Salonu’nda düzenlenen ve ailelerin büyük katılımıyla gerçekleşen mezuniyet töreni ile iş hayatına uğurladı. Coşkulu geçen törende yedi bölümden toplam 775 öğrenci mezun oldu.
Törende EÜ Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadide Kazancı mezunlara Atatürk’ün izinde ve bilimin ışığında yürümelerini tavsiye ederek, “Kendi çıkarlarınızı düşünmeden bilime hizmet etmenizi temenni ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarından dolayı ailelere teşekkür borçlu olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.
 
Ege Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü ise konuşmasında mezunlara ileriki yaşamlarında başarılı olacaklarından emin olduğunu söylerken öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Fakülte birincisi Ferhat Şirin Yıldız’a plaketini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Silkü, ikinci Ummahan Akcan’a Dekan Prof. Dr. Nadide Kazancı, üçüncü Hande Keskin’e ise plaketini Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Varol Keskin verdi.
Daha sonra öğrencilere bölümlere göre sırasıyla diplomaları verildi. Öğrenciler diplomalarını hareketli müzik eşliğinde aldılar ve ilerleyen dakikalarda müziğin ritmi ile öğrencilerin coşkusu giderek arttı. Bu coşkuya hocaları da aynı enerjiyle eşlik ettiler. Mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler keplerini sevinçle havaya fırlattı. İZMİR(Ege Ajans/ Güneş Kan- Tufan Dalgıç -Esra Karaca)

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Afetlerde ve olağanüstü durumlarda kesintisiz haberleşme imkânı

Bir kereden bir şey olmaz demeyin

Dünyadaki en etkili bilim insanları listesine girdiler

Dünya Anatomi Günü kutlanacak

Sosyal ağların lider savunucuları analiz edilecek

Ezber Bozan projeye ödül