Scapi 1 yaşında

Swissôtel Büyük Efes'in 9. katında yer alan İtalyan restoranı Scappi, birinci yıldönümünü, İzmir’in önde gelen isimlerinin katıldığı özel bir organizasyonla kutladı.

  • 0
  • 42
Scapi 1 yaşında
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Swissôtel Büyük Efes'in 9. katında yer alan İtalyan restoranı Scappi, birinci yıldönümünü, İzmir’in önde gelen isimlerinin katıldığı özel bir organizasyonla kutladı.

Davetliler, şehrin gastronomi sahnesine renk katan Scappi’nin birinci yılını kutlamak için bir araya geldi. Gerçek İtalyan mutfağının en seçkin lezzetlerini, İzmir’in büyüleyici atmosferinde sunmak amacıyla açılan Scappi’nin bu özel gününde, konuklar canlı müzik, leziz ikramlar ve kokteyller eşliğinde restoranın İzmir Körfezi’ne bakan muhteşem manzarasının ve keyifli atmosferinin tadını çıkardılar.
Swissôtel Büyük Efes İzmir Genel Müdürü Rıza Elibol bu geceyle ilgili düşüncelerini “İzmir’in sıcaklığını, İtalyan mutfağının seçkin lezzetleriyle harmanlayan Scappi’nin ilk yılını başarıyla geride bırakmanın heyecanını yaşıyoruz. Adını İtalyan Rönesansı’nın en ünlü şeflerinden biri olan ve bilinen ilk basılı yemek kitabının yazarı Bartolomeo Scappi'den alan restoranımızın, İtalya’nın zengin mutfak kültürünü yansıtan lezzetlerini İzmir’lilerin beğenisine sunmaktan dolayı çok mutluyuz” sözleri ile ifade etti.

Scappi’nin bir yıldır hem lezzetli bir buluşma noktası hem de şehrin panoramik manzarasını izlemek için huzurlu bir kaçış noktası olarak İzmir ve İzmirlilerin hayatına dokunuşu, konuklar tarafından coşkuyla kutlandı.

Birinci yılını unutulmaz anılarla geride bırakan Scappi, yeni yılında da her gün leziz menüsü, keyifli atmosferi ve canlı müzik deneyimiyle misafirlerine aynı heyecan ve keyifle hizmet vermeye devam edecek.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Philip Morris Türkiye’nin “Karbon Nötr” yolculuğu

İstihdam yaratmaya devam

Siz muhtarlarımızla güçlüyüz

Bayraklı için gece gündüz çalışıyoruz

Film ve Müzik Festivali’nde geri sayım

Oyun Evi’nin minikleriyle bir araya geldi