Sevgi Bahçesi'nin ardından diploma

  • 0
  • 1.852
Yazı Boyutu:

Bonbonniere//Küçükev Anaokulu’nun minik öğrencilerinin sergilediği “Sevgi Bahçesi” adlı gösterinin ardından ilk mezunlar diplomalarını aldı
 
Fark etmeden öğrenme tekniğiyle Fransızca-Türkçe iki dilde eğitim veren Alsancak’taki Bonbonnière/Küçük Ev Anaokulu öğrencilerinin Karşıyaka Piri Reis İlköğretim Okulu’nda sergiledikleri  “Sevgi Bahçesi” adlı yılsonu gösterisi izleyenleri büyüledi. Minik öğrenciler, sevgi ve barış dolu bir dünya hayaliyle diktikleri sevgi tohumlarından filizlenen çiçekleri ve bu çiçeklerden aldıkları sevgiyi başka bahçelere taşıyan arıları, kelebekleri  ve tırtılları canlandırdılar. 3-5 yaş arası öğrenciler, sahnede gösterdikleri performans ve özgüvenleriyle anne-babalarını gururlandırdılar. Gösterinin sonunda Bonbonniere Anaokulu’nun ilk mezunlarına diplomaları verildi.
 
Bonbonniere Anaokulu Haziran ayının ilk haftasında Arkas Sanat Merkezi’nde, uyguladıklarıöğretim programı çerçecevesinde çocukların hem eğlenip hem öğrendiklerini konu alan “Oyun ve Yaşam” enstalasyon sergisini yapmıştı. Sergi, İzmir’de anaokulu seviyesinde yapılan enstalasyon sergisi olma özelliği de taşıyordu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Afetlerde ve olağanüstü durumlarda kesintisiz haberleşme imkânı

Bir kereden bir şey olmaz demeyin

Dünyadaki en etkili bilim insanları listesine girdiler

Dünya Anatomi Günü kutlanacak

Sosyal ağların lider savunucuları analiz edilecek

Ezber Bozan projeye ödül